Dag 9: Film, vruchtenshakes en koekjes

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Voor ik begin, eerst een geweldige Coca Cola-reclame die we in de bioscoop hebben gezien.

Vandaag hadden we eindelijk even helemaal niets gepland. Lekker uitgeslapen, want er moest nog wat voor het blad gebeuren en voor Planet en Het Net, dus ik was tot 4 uur vannacht bezig. Lekker door liggen pitten, en wederom het ontbijt gemist. Altijd een goed excuus om naar Denny’s te gaan voor een Mega French Toast Slam Breakfast. Na het veel te riante ontbijt, lekker naar Downtown Disney gewandeld om te souvenirshoppen. Slecht nieuws voor de thuisblijvers, ze hebben dus écht niets leuks hier. Dat doen ze in Parijs beter. We nemen wel weer wat leuks mee uit Vegas. Zelfs de Puffs en de Skittles kunnen we niet krijgen. Dramaaaa, haha.

Heerlijk rustig aan gedaan, we hebben natuurlijk de hele vakantie, eh, werktrip, gerend om zoveel mogelijk te zien. Vandaag dus even helemaal niets. Lekker op een stenen muurtje gezeten en een vruchtenshake gedronken. Het intelligentste dat er uitkwam was: “Hey, zit jouw rietje ook verstopt?, “Ja, stukje banaan”. Om een impressie te geven van het niveau van vandaag. Vervolgens door dat Downtown gebeuren gesjokt en alle fotolijstjes, mokken, frutsels en prutsels drie keer in onze handen gehad. Tijd voor een biosje, vonden we. Grappig, ik was bang dat we niet aan de bios toe zouden komen, maar dit was dus al de derde film van deze trip. We konden pas om 4 uur de bios in, dus zijn we lekker Amerikaanse pulpbladen gaan lezen onder het genot van thee en koekjes. Extreem handige literatuur voor mijn entertainment artikelen bij het Net. Na The Pursuit of Happyness en Happy Feet, was vandaag de beurt aan Dreamgirls. Daar gingen we echt voor Martine heen, want hij leek me veel te langdradig. Geen goede trailer blijkbaar, want de film was heerlijk. Wat een muzikaal spektakel. Ohja, de Amerikaanse bioscopen zijn nog steeds geweldig. Morgen gaan we naar Because I Said So of Smokin’Aces. Wat? Zeggen die titels je niets? Ohja, we zijn hier in Amerika natuurlijk veel verder qua films, lol. 😉

Na de bioscoop, waar ze overigens geen zoete of zoute popcorn hebben, alleen maar beboterde (GADVER!) zijn we teruggewandeld naar het hotel om het nog eens te proberen bij de Sandbox Bar & Grill. Was weer niet lekker, dus daar eten we niet meer (easy, want we zijn hier nog maar een dag haha). Morgen gaan we er waarschijnlijk net zo’n lekker dagje van maken als vandaag, gewoon, lekker langzaam, genieten van het zonnetje en van de commerciële meuk die Disney biedt. Vanaf donderdag begint de thuisdrukte weer, en dan kunnen we nog genoeg rennen. Morgen dus alweer de laatste uitgebreide log. Maar geen nood, in September is er weer een beurs.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00