MaGovisie Songfestival Dag 4

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Vandaag weer eens een logje keurig op tijd. Logisch, want heel erg veel is er niet gebeurd vandaag. Maarten en ik zijn vooral bezig geweest met het monteren van ons filmpje. Voor wie het niet weet, naast onze log, maken we hier ook leuke video-items, omdat we nog niet zo heel veel te doen hebben. Nieuwsgierig? Kijk hieronder.

Een duidelijk teken van alle meligheid die Maarten en ik hier beleven. Grappig, we ontdekten vandaag dat wij de enigen zijn die echt weten hoe de stad hier in elkaar zit, omdat wij gewoon al vier dagen Helsinki aan het verkennen zijn. We lopen telkens maar ergens heen, en zien wel waar we uitkomen. Erg on-Martin, maar des te leuker. Nadat we ons filmpje in elkaar hadden gezet, was het tijd om de repetities bij te wonen. Dit waren de tweede repetities en wat zag het er al een stuk beter uit. Het blijft geweldig om die zaal binnen te lopen, alsof er een warme deken om je heen valt, zo’n gevoel geeft dat.

Na de repetities gingen we over naar de persconferentie. Maarten en ik zouden hier officieel bij zijn, maar het leek men beter om de danseressen daar neer te zetten. Allemaal prima, wij hebben lekker op een afstandje zitten kijken. Eigenlijk waren Maarten en ik van plan om daarna ergens te gaan wokken, maar Tjeerd nodigde ons uit om beneden te eten. Het werd het zoveelste groepsdiner. Het is zo’n fijn gevoel, deze groep is zo hecht en blijft zo dicht bij elkaar, dat is zoals het moet zijn en totaal niet geforceerd. Lekkeremaaltijd gegeten met hamburger, patat en heel veel sla (ja heus) en uren zitten kletsen, wie mij kent weet dat dat mijn Walhalla is.

Nu is het alweer tijd om te slapen, maar heb nog geen zin. Ben hier ook totaal niet moe. Volkomen ontspannen en alleen maar moe van het keiharde lachen dat ik hier de hele dag doe. Daar moet ik nog van afkicken thuis. Morgen begint het allemaal een beetje, dan gaan we op een social trip door Finland. Misschien dat ik dan wat foto[‘s kan maken want dat wil nog niet zo lukken in m’n eentje (taak voor Tine?)

Dat was alweer de vierde dag. Het komt steeds wat dichterbij. Spannend…maar ik moet eerlijk bekennen dat ik meer bezig ben met de heerlijke sfeer dan met de vraag of we gaan winnen. Dat zien we namelijk wel!

Slaap lekker!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00