Dichtgedachten #835: Toverloze wereld

Op hele jonge leeftijd besloot ik al dat ik de wereld eigenlijk helemaal niet zo leuk vond. Niet lang daarna realiseerde ik me dat het bestaan op die manier wel heel ellendig wordt, en dus besloot ik, dat als de wereld geen magie kende, dat ik dan maar m’n eigen magie zou toevoegen. Sindsdien doe ik wat het kan om het leven leuker te maken, voor mezelf en voor anderen. Je hebt niet over alles controle, maar wel op wat je bijdraagt. Als je de wereld te grijs vindt, kleur hem dan!

In een toverloze wereld,
zie ik overal magie.
In een bestaan ontdaan van klanken,
maak ik zélf de melodie.

Als je dit gedicht mooi vond, schroom dan niet om het te delen op Facebook. Veel mensen denken dat dat niet mag, maar zolang je gewoon deze link deelt (en niet zelf het gedicht uploadt) is het allemaal prima.