MaGovisie Songfestival Dag 7

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

Een ietwat kort logje vandaag want er staat zowaar iets op het programma. Gisteren hebben Maarten en ik het tweede filmpje gemonteerd, dat inmiddels zichtbaar is, maar het wereldfilmpje moet ook nog, dus daar gaan we zo mee aan de slag. Het was niet een extreem drukke dag gisteren, het wachten was eigenlijk op ons bezoek aan de ambassade. Dat vond om 7 uur ‘s avonds plaats, dus tijd om wat te freewheelen.

Het bezoek aan de ambassade was apart. Wij zijn net aan al die Finnen gewend, staan we ineens in een huis tjokvol met alleen maar Nederlanders. Moesten we zowaar ineens oppassen wat we zeiden. Er waren wel heel veel meisjes 😉 dus Maarten en ik hebben ons er wel doorheen weten te kletsen. Het was wel eenbeetje genant, op een gegeven moment stond er een groep van 8 meisjes om ons heen met ons te kletsen. Niet omdat wij zo leuk zijn, maar simpelweg omdat zij al 8 weken in Finland zaten, en er hier dus blijkbaar helemaal geen jongens zijn die enigszins interessant zijn. Maar het plaatje was uiteraard wel leuk en goed voor ons ego.

Na de ambassade was er het feest van de Big Four, de vier grote landen van het Eurovisie, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje. Zij organiseren elk jaar een groot feest. De feesten lijken hier echter niet zo goed te lukken. Het was rommelig en saai, en vooral eng! Het zat deze keer bomvol met hitsige mannen en overal waar je keek maakte je wel oogcontact met een man (al dan niet in jurkje) waarna je heel snel weer moest wegkijken anders had je een hand in je achterzak. Ik kan heel wat hebben, en Maarten ook, maar van dit feestje zijn we heel hard gillend weggerend.

Daarna nog even lekker loungen in de bar en lobby om vervolgens naar bed te gaan. Eindelijk eens een dagje niet laat naar bed, ook belangrijk. Vandaag wordt het druk. De eerste dress-rehearsals staan op het programma, hetgeen zoveel betekent als Edsilia in haar jurk en de danseressen ook. Voordat de repetities beginnen ga ik eerst nog met Merel (danseres) naar de SubWay, want dat heb ik nog beloofd. En daarna….daarna is het belangrijkste moment van het Eurovisie aangebroken: Martine komt invliegen 🙂 Vanaf morgen twee logjes?

We zullen zien!!

xM

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00