Surfin' USA – 15 februari

Vind je dit gedicht mooi?Deel het op Facebook

We zijn de dagen een beetje kwijt, dus vanaf vandaag lekker de datum. We zijn dus uiteindelijk niet naar Disney geweest. De afspraak met KARS liep een beetje uit en dan is het wat zonde. ‘s Avonds zouden we naar Downtown Disney gaan, maar Martine was geveld door hoofdpijn dus ik ben de boel in m’n eentje gaan verkennen.

Gisterenchtend zijn we samen alsnog gegaan. Downtown Disney is erg leuk, het is een soort winkelcentrum met een disney sausje, zoals Disney Village in Parijs, maar dan, eh beter. Eenmaal daar werden we verrast door een telefoontje van Cherryl, de vrouw bij wie we logeren. Jay Leno was geregeld, en het was vandaag! Dus halsoverkop in de auto, naar de NBC Studio. Ik alweer stressen, omdat het al half 2 was en ik weet dat je om 12 uur al in die line moet staan als je een beetje goede plek wilt. Wat bleek, we hadden VIP-kaarten (yeah!). Oftewel, we hoefden niet in de rij, en werden langs de rij naar binnen geloodsd. En toen gebeurde er iets dat ik na 14 jaar Jay Leno fandom niet had durven dromen, we werden op de voorste rij gezet. Zo ontzettend raar, ik kijk die show al sinds 1994, ik heb er zo vaak aan gedacht om erheen te gaan, en nu zaten we vooraan , 2 centimeter van Jay, z’n handje te schudden. Ik upload straks het filmpje van de show, waar het beroemde handschudmoment is vastgelegd haha. Ik ben niet snel starstruck,maar dit was wel echt heel, héél erg gaaf.

Daarna op weg naar Cherryl en Mickey bij TVWeekly, voor een korte tour door hun studio. Supergezellig, waarna we naar Cherry;s huis zijn gegaan, en haar man en kinderen hebben ontmoet, enHollywood, de kat (briljante naam, met woordspelingen als, is Hollywood bothering you?). Het is echt een superleuk Amerikaans huis, met een hobbykamer waar MArtine bijna van onderuit ging, zo ontzettend veel. Ik moet even stoppen, want we gaan nu ontbijten bij een klassiek Amerikaanse diner, genaamd Franks Diner (google it). Tot Morgen!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00