The city that never sleeps…

…een van de bijnamen van New York, en zeker iets dat we de afgelopen dagen hebben ervaren. Gelukkig is het iets dat ik goed kan handelen, mijn nickname is immers ook the guy that never sleeps :). Maar alle crazyness op a stick, het is echt een van de gaafste steden die ik tot nu toe heb bezocht. Gaver dan Los Angeles? Dat kan ik niet zeggen, het is gewoon heel anders.

Ik hou ontzettend van Amerika, dat mag duidelijk zijn, maar wat ik me niet altijd realiseer is dat er vele verschillende soorten Amerika zijn. Los Angeles is anders dan Chicago en New York is anders dan Los Angeles. En er zijn nog zoveel plaatsen om te bezoeken. Het legt echter wel de nadruk op wat er op dit moment allemaal aan schort. Ik wil het niet meer, dat gewerk, maar dat is al een tijdje zo. MAar als ik hier rond loop ben ik dat zo ontzettend zat. Genietenv an de stad, de mensen, de cultuur, genieten van het feit dat ik nog niet oud ben en eigenlijk alles kan doen wat ik wil. Eigenlijk…want er zijn natuurlijk wel wat beren op de weg. Maar ik voel me eindelijk weer eens opgeladen en strijdlustig. Misschien is dat weg als ik thuis ben, maar dit tripje kan geen toeval zijn, ik had dat nodig.

Er zijn veel dingen besproken, veel dingen gedaan en er is weer een flinke knop op. Wat is dit toch een heerlijk land. Ik hoop (en besluit) dat ik Martine hier heel snel mee naartoe kan nemen om haar te laten zien hoe gaaf het allemaal is, en gewoon doen waar we zin in hebben. Ik weet het wel, dat wil iedereen wel, maar ik vind dat het moet kunnen en ik ga er voor zorgen dat het kan.

Tine, zoek jij alvast een hotelletje uit? 😉


Nu te bestellen: Troost / Verjaardagskalender:

Verjaardagskalender en TroostkalenderEen dubbelzijdige kalender vol gedichten met aan de ene kant een verjaardagskalender en aan de andere kant een troostkalender voor de maanden die wellicht wat minder vrolijk zijn. De pre-order is nu begonnen, en tijdelijk betaal jij als lezer van deze gedichten geen €14,95 maar slechts €12,95. Je vindt de kalender hier

New York Rules

Bekijk ook eens