Dichtgedachten #324 – Geluk Plaats een reactie

We laten ons in het leven heel snel tegenhouden als het gaat om het doen van de dingen die we leuk vinden of de dingen die ons geluk brengen. De belangrijkste reden daarvoor is dat we ons vaak druk maken om wat anderen van ons denken. Van alle redenen die je kunt bedenken, is dit de reden die het minst valide is.
Niet  omdat het er niet toe doet wat anderen van ons denken, maar  omdat het niet uitmaakt wat je doet. Anderen denken toch wel iets van je. Zelfs als je je leven  leeft met als doel anderen tevreden te stellen, zullen  mensen daar iets van vinden. Kortom: je kunt beter bekritiseerd worden omdat je doet wat je gelukkig maakt, dan omdat je doet wat anderen gelukkig maakt. Doe de dingen waarvan je gelukkig wordt!
 
De wereld heeft altijd een mening,
dus doe je dromen niet tekort.
Volg je hart en doe de dingen,
waarvan je écht gelukkig wordt.


Nu te bestellen: Troost / Verjaardagskalender:

Verjaardagskalender en TroostkalenderEen dubbelzijdige kalender vol gedichten met aan de ene kant een verjaardagskalender en aan de andere kant een troostkalender voor de maanden die wellicht wat minder vrolijk zijn. De pre-order is nu begonnen, en tijdelijk betaal jij als lezer van deze gedichten geen €14,95 maar slechts €12,95. Je vindt de kalender hier

Bekijk ook eens